III Trobada d’Experiències Transformadores

logo_catala

 

la III Trobada d’Experiències Transformadores, que tindrà lloc el 6, 7 i 8 de desembre de 2013 a Barcelona. En aquesta trobada volem parlar d’educació, d’una educació per a la transformació social, d’una educació en i per a temps de crisis.

Tenim el convenciment que les diferents propostes i iniciatives que estan sorgint al carrer, als pobles, a les ciutats per donar resposta a aquesta crisi són totes elles educatives.

I per què? Perquè quan parlem d’educació no ens referim tant sols a l’educació que s’imparteix a l’escola, a la universitat, a les famílies etc. sinó que ens referim també a l’educació que trobem al carrer, en les experiències col·lectives, que es construeixen entre persones, entre la comunitat, entre els pobles. Experiències creatives, que reivindiquen els drets de les persones o que busquen solucions, alternatives o canvis concrets socials, econòmics, culturals, etc.

És per això que volem fer visibles aquelles iniciatives, projectes, activitats que aborden, amb una visió holística, les causes, efectes, i possibles respostes col·lectives a les diverses situacions, simultànies i interrelacionades, que estem vivint. Una gran crisi “de civilització”, de valors, que es tradueix en una crisi econòmica, social, alimentària, energètica, climàtica, de la biodiversitat, de la cura personal i de la reproducció social de la vida humana.

Aquest blog vol ser un espai d’intercanvi d’experiències a disposició del professorat, les escoles, els espais d’educació no formal, les entitats, les associacions, els mitjans de comunicació, les comunitats, els centres cívics, les xarxes socials, les organitzacions ecologistes, de dones, les plataformes i moviments socials…Expliqueu-nos des d’ara mateix el vostre projecte, entre totes i tots n’extraurem els elements educatius i reflexionarem al voltant de quina és l’educació que volem per al futur.

Programa

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s